Het gaat bijna beginnen
Door: Marianne Dorhout
Blijf op de hoogte en volg Marianne
05 September 2007 | Nederland, Houtigehage
We zullen stage gaan lopen in twee verschillende ziekenhuizen in Paramaribo. Donderdag 13 september begint onze eerste stage dag in het 's Lands Hospitaal, het schijnt het oudste ziekenhuis van Paramaribo te zijn en ligt redelijk in de buurt van ons appartement
Voordat we aan onze stage beginnen, zullen we eerst onze nieuwe woonplaats een beetje verkennen. We vertrekken daarom zondag 9 september naar Paramaribo, dit wordt erg vroeg uit ons bedje, want we vliegen om 9.10 en je moet tegenwoordig drie uur van te voren aanwezig zijn op Schiphol. We zullen daar met onze nog slaperige kopjes afscheid nemen van de mensen die we erg zullen gaan missen in die bijna vijf maanden. Ik kijk er al tegenop om Dennis en mijn ouders daar te zien staan, terwijl je toch echt door die douanepoort moet.
Maar ondanks dat heb ik er natuurlijk wel erg veel zin in! Ik ben zo benieuwd wat onze eerste indrukken zullen zijn van het land. De hitte, de mensen, de huizen, de omgeving, ga zo maar door ik heb er echt zin in! En Mirjam en Aukje, we zorgen er gewoon voor dat het een supertijd wordt!
05 September 2007 - 09:52
Ypie :
Hey Marianne!
Ik had het al gehoord dat je samen met Mirjam en Aukje naar Suriname zou gaan, maar nu is het dus bijna zover. Leuk om stage te lopen in een ver land en natuurlijk het lekkere weer daar! Veel plezier!
Ypie -
05 September 2007 - 09:53
Geertruud:
Ha Marianne,
Hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad?
Leuk hoor, naar Suriname... zal je blijven volgen.
Enneh misschien zie ik je vvond nog wel even in Huize Maas, zou leuk zijn!
Liefs Geertruud -
05 September 2007 - 10:43
Rianna!:
Haaaij Marianne,,
Woooh wat spannend dat je al bijna weg gaat, Ik vond de familie BBQ laatst erg gezellig=) Ik hoop dat je een hele leuke tyd hebt in Suriname! Het zou wel leuk zijn als je hier wat foto's etc plaatst dan kan ik dat zien!
Spreek je snelll..
Liefss Xx Rianna -
05 September 2007 - 13:43
Naomi:
Hey meis,
Ik weet zeker dat je een super tijd tegemoet gaat! Het moment dat je op schiphol bent en door de douane gaat, vraag je jezelf af waarom je zo nodig naar het buitenland wilde, maar als je er eenmaal bent weet je weer waarom je het doet.. Het is echt super meis, een ervaring die niemand je meer afneemt en je ouders en Dennis komen langs dus die kunnen lekker meegenieten met je avontuur.
Hele dikke kus en knuffel
Naomi -
05 September 2007 - 14:32
Jelke En Jellie:
Hey Marianne,
't Komt nu dichtbij.
We hopen dat je een supertijd tegemoet gaat in Suriname en dat je veel mensen mag gaan helpen.
Wij komen in December naar Nederland maar zullen je waarschijnlijk daar niet tegenkomen dan denk ik.
Geniet van alles wat je gaat meemaken..!!
Groetjes Jelke en Jellie -
05 September 2007 - 17:38
Malu:
Hey Marianne!
Wat leuk voor je man dat je naar Suriname gaat! Ik wens je heel veel succes! Maak er wat moois van! En ach, dan is het weerzien van je ouders en natuurlijk Dennis des te leuker!
Ach je je moet het toch een beetje positief bekijken!!
Liefs Malu -
05 September 2007 - 23:47
Jannie Pekkeriet:
Lieve Marianne,
Leuk deze site, kunnen we contact houden met elkaar.
Nogmaals heel veel succes toegewenst in Paramaribo. Je hebt er zin,geniet er van. Afscheid nemen van mensen die je lief zijn, doet altijd pijn maar laat het daarna even los. Lieve meid pas goed op jezelf en je vriendinnen en heb vertrouwen in jezelf. Wat goed voelt is goed.Ik ben heel benieuwd naar je eerste kennismaking.Goede reis toegewenst en tot mailens.
Liefs,
Jannie -
06 September 2007 - 07:07
Lies:
Hee Marianne,
zo zo, op stage naar Paramaribo!! Wat leuk voor je. Veel plezier daar.
Groetjes van Lies -
07 September 2007 - 12:38
Fatoni:
Hey Marianne!
hoop dat je heel leuk daar heb
dike kus toni -
07 September 2007 - 21:46
Yvon:
He Marianne,
Ik wens je een goed vlucht toe a.s Zondag. En heel veel plezier.
Ik zal regelmatige ff kijken wat voor nieuws er op je site staat.
Groetjes Yvon. -
08 September 2007 - 16:30
Marjan:
Hee Marianne,
Ik wil je even veel plezier toewensen in Suriname. Veel succes met je stage! Gaat ongetwijfeld allemaal goed komen. Goede reis morgen!
Marjan -
09 September 2007 - 11:29
Oma Drachten:
Wat een leuke site! Ik zal er steeds naar kijken en hoop je terug te kunnen mailen!
Liefs Oma -
10 September 2007 - 06:49
Mama:
Goede morgen lieverd
Dit was dan je eerste nachtje slapen in Paramaribo.
Lukte dat een beetje? het was een lange reis dus je zult wel moe zijn geweest.Geniet vandaag van alle nieuwe dingen die jullie beleven.Dikke kus van papa en mij. groetjes ook aan Mirjam en Aukje. -
10 September 2007 - 13:06
Jeanet:
Hey Marianne!
Ik ben druk met school bezig en jullie zitten vast al op het strand! Heerlijk zeker.
Het was even vervelend dat afscheid nemen maar nu zijn jullie er vanaf. Volop genieten met ze drieën! Ik wens je veel suc6 en vooral plezier! Pas goed op elkaar.
Gr en xxxxxjes -
10 September 2007 - 13:17
Jannie Pekkeriet:
Lieve Marianne,
Hoe is ie? Ik ben heel benieuwd naar alles wat er de laatste 24 uur aan indrukken zijn opgedaan. Nu ben je echt weg en gaat het beginnen. Heel veel liefs en tot mailens.
17 September 2007 - 13:08
Prins Heerlijck:
hey Marianne,
kwam jouw internetadres tegen op mijn computer op kantoor, geen idee hoe het kan maar zal dennis wel gedaan hebben.
Heel veel succes daarzo en maak er een leuke tijd van. 'k denk dat Dennis ons wel op de hoogte gaat houden en we zullen goed op hem passen.
Groeten van het Prins Heerlijck team.
Jaap -
28 Januari 2017 - 10:47